Over ons

 

De Ben Vermeer Groep is een dynamische onderneming en al ruim 18 jaar gespecialiseerd in de aankoop en verkoop, aanhuur en verhuur etc. op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed.

Onze activiteiten omvatten onder meer:
 

- Aan-/verhuur, aan-/verkoop van bedrijfsruimten, kantoorruimten, winkels, industriegrond;
- Vastgoedbeleggingen;
- Consultancy en advisering bij herontwikkelingsprojecten;
- Vastgoedbeheer

De markt voor commercieel vastgoed is een gecompliceerde markt welke constant in beweging is. De Ben Vermeer Groep tracht in te spelen op de voortdurend veranderende behoeften.

De snelle veranderingen in de markt vereisen een alert beleid, waar de Ben Vermeer Groep zeer flexibel op inspringt.

Het team bestaat uit 3 enthousiaste medewerkers die werkzaam zijn op het hoofdkantoor.

 

Introductie Velsen/IJmuiden

De sluizen, pieren en de havens rondom het Noordzeekanaal karakteriseren IJmuiden als dynamische havenplaats voor vis en staal. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de oude vissershaven met zijn visrestaurants, of de moderne jachthaven Marina Seaport IJmuiden. Bij de visserijhaven aan de Halkade worden oude pakhuizen nu omgebouwd tot winkels, vishandels en visrestaurants. Door de ideale ligging aan zee combineert Velsen/IJmuiden aan Zee de rust van de brede zandstranden en het duinlandschap met de bedrijvigheid van de havens, de immense sluizen en de industrie. Velsen/IJmuiden aan Zee is vooral bekend door de vissershaven en het staalconcern Tata Steel. Maar Velsen is meer: het is een veelzijdige gemeente die ook rijk is aan historische prachtige plekken zoals de landgoederen met parken, Forteiland, het Bunkermuseum, het dorpje Oud Velsen en de Ruïne van Brederode en het recreatiegebied Spaarnwoude.

Zeehaven IJmuiden

Een dynamische haven aan de Noordzee bij de monding van het Noordzeekanaal. Wat maakt IJmuiden tot IJmuiden? Vis eten bij een van de visrestaurants, schepen kijken bij de kop van de haven, rijden over het grootste sluizencomplex van Nederland, of een bezoek brengen aan het Zee- en Havenmuseum, alles is mogelijk om uw bezoek de moeite waard te maken. Naast een rijke geschiedenis beschikt IJmuiden ook over alle ingrediënten voor een veelbelovende toekomst

IJmuiden dankt zijn bestaan aan het in de 19de eeuw aangelegde kanaal en de haven die daardoor ontstond. Deze haven is nog altijd één van de drijvende krachten in IJmuiden.

Het is de grootste vissershaven van Nederland en biedt veel werkgelegenheid aan de inwoners van de hele regio. Om dit alles te behouden en te versterken is het van groot belang om een

goed bestemmingsplan te hebben dat voldoende ruimte en duidelijkheid biedt aan bedrijven maar ook rekening houdt met de locatie waar de haven is gelegen.

In 2010 is het eerste inrichtingsplan gepresenteerd voor het Middenhavengebied IJmuiden in nauw overleg met de gemeente Velsen , de Haven Ondernemingsvereniging IJmond en de Werkgroep Ondernemers Middenhavengebied heeft dat tot een definitief inrichtingsplan voor wegen , riolering en verlichting geleid.

Forteiland

Het Fort bij IJmuiden is 125 jaar geleden officieel in gebruik genomen als onderdeel van de Stelling van Amsterdam.

Het prachtige, half ondergrondse fort is het grootste van de Stelling van Amsterdam, met een uitgebreid gangenstelsel, meer dan 40 kamers en een indrukwekkende koepelzaal. Het is een belangrijke toeristische bezienswaardigheid in de IJmond geworden. Het fort en het eiland zijn grotendeels teruggebracht naar de originele staat, of ingericht als museum

 

 

 

Ben Vermeer Groep © 2019